Välkommen till KöpBadrum – Första posten!

Badrum. Det är någonting som alla bostäder behöver och som vi ibland måste införskaffa på nytt. En grundlig badrumsrenovering är faktiskt det samma som att köpa ett helt nytt badrum och kostar också därefter. Det är många val som ska göras och ibland får man kompromissa en del, både för att hålla priset nere, av utrymmesskäl och andra orsakar. Att köpa ett nytt badrum är ingenting man gör på en kafferast precis. KöpBadrum.se kommer då att handla om badrum och badrumsrenoveringar, men inte begränsa sig till bara det. Ett badrum kan se ut på många olika sätt, med eller utan badkar och det händer också att toaletter får egna separata rum.

Mycket att säga

Ett fint badrum.Det finns väldigt mycket att säga om badrum och renoveringar, om hus och hem. Vad är bra och vad är dåligt? Vad är billigt och vad är dyrt? Vi kommer att ge en del råd och handfasta tips om sådant, men vi kommer också att skriva lite mer allmänt inspirerande artiklar, om fina badrum, spännande hus och inredningar och liknande. En blandad kompott helt enkelt med mängder med material som har med badrum, hus och hem att göra.

Men grunden är naturligtvis badrum (det är ju därifrån bloggen fått sitt namn) och det kommer därför att bli ganska mycket sådant, i alla fall till att börja med. Men låt inte namnet på bloggen få dig att tro att vi BARA är begränsade till att skriva om badrum. Så är inte fallet, och kanske borde vi ha valt ett bredare namn till bloggen. Samtidigt är det också bra med ett specialiserat namn så att alla vet att om de ska köpa ett nytt badrum så kan de vända sig hit och förhoppningsvis hitta både information och inspiration.