Att inreda sitt badrumsskåp

Något som sällan tas upp i bloggar som har att göra med badrumsrenoveringar är hur man sedan ska inreda när allting är klart, så jag tänkte faktiskt avvika lite från den rent praktiska nischen här och rikta in mig på lite design och ”hemtrevligt-känsla”. Det finns nämligen klara fördelar med att se till att hålla badrumsskåpet inrett också, delvis med nödvändigheter – men delvis för att det bara är trevligt att ha ett välorganiserat badrumsskåp.

Hudvård & Kroppsvård
Hemma hos oss så har vi nu på senaste laddat upp med ekologisk hudvård som vi köpte hem från nätet. Ekologiskt och närproducerat är något som gör mig alltmer intresserad för varje dag, och visst finns det stunder då jag kan drömma mig bort till ett annat liv, typ i stil med Mandelmanns gård som går på TV nu. Känslan att vara helt självförsörjande måste vara fantastisk kan jag tänka mig.

Det fina är ju att mycket av det ekologiska som produceras också kommer i riktigt snygg design, så det gör sig också väldigt snyggt i kontrast till nyrenoverade badrum. Det bryter av högblanka material, kakel och klinker när man plötsligt pytsar in hampaprodukter och bambupinnar i samma rum.

Annat fint till badrumsskåpet
Vi har också gjort som så att vi har investerat i lite snyggare koppar och glas för att förvara sakerna i, som annars står i fula orginalkartonger. Sådant som bomullsrondeller, tops, smink, tandtråd, medicintuber och annat får en helt annan status när man tar ut det ur dess plastiga kartonger och förpackningar och istället ställer det i snyggare glas och behållare.

För att fylla ut lite i mellanrummen så har jag även lagt in lite plastblommor här och där, som ger ett gladare och lite mer livfullt uttryck till det hela. Mitt absolut största tips till er hemmafixare är bara att våga göra lite annorlunda.